Досі ми не бралися за створення посібника із заварювання "чаю ґонфу" (гунфу, gongfu) й на то мали поважні причини. Та на ваші численні прохання ми вирішили, що могли би включити його до своїх постійних “Порад щодо заварювання”, де ми щомісяця плануємо розглядати нові аспекти.

Визначення характерних рис, властивих чудовому чаю – одне з найважливіших питань, які розглядатиме кожен учень у Ґонфу Ча. Ви мусите повправлятися якийсь час у заварюванні ґонфу, перш ніж це питання «постане» перед вами, бо сам їхній опис вам не принесе жодної користі...

Цією статтею ми закінчуємо серію обговорень про вірш, який в нашій Традиції оберігає мудрість Ґунфу. Буде не зайвим перечитати попередні випуски, а також з’ясувати його особисте значення і застосування для досвіду...

Продовжуючи обговорення вірша, який передає сутність Ґунфу Ча в нашій Традиції, Ву Де розгляне третій рядок. Його сутність завжди є дуже важливою темою для наших класів, адже стосується вона як заварювання чаю, так і вправності в житті...

Ми продовжуємо розмову про вірш, в якому в нашій Традиції передається сутність Ґунфу Ча. Ву Де обговорить другий рядок, котрий має досить сильний вплив на те, що майстерність у заварюванні чаю охоплює насправді. Дуже важлива стаття!

Минулого місяця ми почали досліджувати вірш, який оберігає наші методи ґунфу, і збираємося розглянути його далі. Сьогодні Стів глибше зануриться в другу частину першого рядка і запропонує нам, як можна використовувати той час, коли наша вода закипає.

Протягом наступних декількох випусків ми плануємо заглибитися в кожний рядок вірша, що оберігає наші методи заварювання ґонфу. У першому епізоді Ву Де обговорює важливість тепла для цього способу та залишає нам на випробування деякі досліди...

Messenger