Daughteroftheforest 4smallДонька Лісу (Sen Zhi Nu Er)” — так називають Червоний чай у Цянь Цзя Чжай. Його збирають і потім упродовж тривалого часу підв’ялюють, иноді використовуючи для цього машини, які обдувають гарячим повітрям великі бурти чайного листя.

OrdinaryTreasure6smallКожні п’ять-сім років для Пуеру в процесі його зістарювання настає переломний момент. Наш млинець зберігався швидш за все в сухому середовищі, тому для нього, в такому юнацькому віці, другий перехід тільки-но відбувся.

MrXie12

“Той, що поринає в Потік” — сильний, з глибокою Ці і насиченим ароматом настою. Із такого поєднання сорту куща (“Весна чотирьох сезонів”, Сі Цзі Чунь) і процесу обробки вийшов збадьорливий, простий і чистий зелений чай.

2016 04MoonlightWhite 3

“Білина Місячного Сяйва (Yue Guang Bai)” є унікальним Білим чаєм, що знаходиться десь між Білими й Червоними, в залежності від того, як довго його підв’ялювали фермери, і скільки тривав термін його зістарювання після сушки.

2016 03RubyRedsmallІ хоч сорт цей розроблявся в рамках поточних досліджень з метою виведення різновидів, що мають більшу врожайність та підвищену стійкість до шкідників, його дуже швидко визнали вишуканим, з несхожим на будь-який инший чай смаком.

2016 02FiveElementBlend1smallНаші події вже багато хто з вас відвідував, і з великою імовірністю ви куштували деякі з цих дивовижних чаїв П’яти Елементів, котрі так часто змішує Ву Де. Зазвичай його глибокі, розслабляючі суміші створюють найнезвичайніші сесії.

2016 01OldMasterDongDingsmallЗа останні декілька десятиліть чайне виробництво переключилося на технологію легших, зеленіших Улунів із сильнішим ароматом, тоді як традиційно вони виготовлялися більш окисленими та вижарювалися довше.