"КРАМНИЧКА ЖИВОГО ЧАЮ"

Лао Ча Тоу з Менку 90-х років

«Лао Ча Тоу»
(«Cтарі чайні голови»)
90-х років
 з Менку від пані Ву Ціїн

Витриманий «готовий» (Шу) Пуер виготовляється («дозріває») шляхом контрольованого процесу штучної ферментації впродовж 45-60 діб у теплих, вологих буртах. Пані Ву Ціїн, директорка Куньмінської Чайної Фабрики в 1970-х, була однією з винахідників цього процесу вологого буртування для його виготовлення.

Деяка незначна кількість чайного листя за такого процесу штучної ферментації стискається у «чайні голови» (ча тоу, cha tou). Дослідження довели, що подібне склеювання у грудки пов’язано з високою кількістю поживних речовин і ферментативних ензимів, у наслідок чого ці грудочки часто можна роками використовувати повторно в якості «закваски» у вологих буртах для ферментації иншого чаю. Не так важливо, доводить то безпосередній фізичний досвід чи наукові дослідження, проте порівняно зі звичайними чаями для людського тіла вони насправді корисніші. Серед працівників заводів ці грудки традиційно відомі як «чайна закваска».

Сировину для цієї партії «чайних голів» було колись відібрано з високих чайних дерев Менку (різновид дерев з великим чайним листям з Менку вважається багатим на органіку і перевершує чаї з инших районів Юньнані). Букет настою свіжий і м’який, що вказує на те, що цьому листю вже є пару десятків років – в ньому відсутні жодні натяки на «присмак буртування» (тобто, аміачний присмак штучної ферментації). Цей чай є одним з наших найкращих Шу пуерів.

Ціна: 196.02 грн.

(за 10 гр.; через прив'язку до курсу долара може відрізнятися)

Як замовити й отримати...

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support