"КРАМНИЧКА ЖИВОГО ЧАЮ"

Тайванський ориґінальний Тє Ґуань Інь 2006-го

Витриманий Тє Ґуань Інь 2006-го року
з округи Мучжа,
що на Півночі Тайваню; ~500 м.

Ми дуже раді поділитися з вами цим прекрасним витриманим Тє Ґуань Інєм. Родом він з органічної ферми, що знаходиться в окрузі Мучжа на Півночі Тайваню, і був зібраний у 2006 році, тож має віку вже понад один десяток років. Традиційно оброблений, із сильним окисленням і прожаркою, він дарує чудові смачні заварювання прямо зараз, а також буде прекрасним кандидатом на подальшу витримку. В нього яскравий, солодкий настій з невеличкою кислинкою, який має потужну Ці, складні аромати і порівняно з иншими улунами тримається дуже довго (зрештою, це ж «Залізна Богиня Милосердя»).

Попити витриманого Тє Ґуань Іню – одне з найулюбленіших занять Ву Де за останні часи. Кожного разу, як тільки трапляється пауза в переповненому розкладі Центру, і він може випити трохи чаю в своїй «Хатинці червонопикого, кудлатого самітника» (це дійсна назва його будинку, “Ruddy-Faced, Scraggly-Haired Hermit’s Hut”), він дуже часто обирає витриманий Тє Ґуань Інь. Цей чай багатий, складний, смачний і потужний, із сильною Ці. Він дуже довго заварюється і дарує багато неймовірних настоювань – ідеальний супутник для червонопикого дослідника й медитатора.

Пуерам необхідна вологість для належного розвитку й зістарювання, через що більшість місць Світу не дуже підходять для їхньої витримки. Однак улуни не ферментуються – вони тільки окислюються з часом, а отже не потребують такої вологості. Насправді вони старішають краще в сухому, закритому середовищі. Крім того, улуни змінюються швидше за Пуери і чудово розвиваються за десять років, за двадцять досягають вишуканості, а за тридцять стають абсолютно приголомшливими. Втім, зараз доволі важко знайти такий улун, який би був добре пристосований до витримки – більшість з них є зеленішими, слабкоокисленими. Подібні чаї можуть старішати, але їхнє листя має високий вміст вологи, через що його спочатку треба буде сушити, а це вже займе доволі багато часу – доведеться витримати довгий, складний, непристосований до пиття період задля досягнення необхідної стадії. А от традиційно оброблені улуни, з иншого боку, можна пити в будь-який їхній вік, ледь не через місяць-два після обробки, і з часом вони лише ставатимуть краще. Цей чай може бути цілком радісно випитий зараз або ж навіть із більшим задоволенням через декілька років.

 

 

Ціна: 209.26 грн.

(за 10 гр.; через прив'язку до курсу долара може відрізнятися)

Як замовити й отримати...

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support