"КРАМНИЧКА ЖИВОГО ЧАЮ"

"Дун Дін старого Майстра"

"Дун Дін старого Майстра" зимового врожаю.
Вершина Дундін, Луґу, округа Наньтоу,
Центральний Тайвань; висота ~750 м.

Наш особливий улун є унікальним для сучасного чайного виробництва. З часом їхнє виготовлення все більше переходить на легші, зеленіші, менш окислені та/чи прожарені чаї. Така тенденція розпочалася на Тайваню наприкінці 1970-х, але з тих часів поширилася також і на Материк. Маленькі місцеві господарства замінювалися на плантації, які б могли давати врожаї, необхідні задля вдоволення попиту, а обробляння все далі зміщувалося у бік слабкіших, зеленіших і запашніших улунів, котрі так приваблювали чайних поціновувачів нової тенденції.

У ті часи, як "Чорний Дракон" уперше злетів — а улун означає “чорний дракон” — він традиційно мав високий рівень окислення й обжарки. Улун завжди означав напівокислений чай, хоча діапазон цього окислення в давнину був значно вужчим. І більшість з тих, хто п’є ці чаї, з часом схилятимуться до витриманих і/чи сильніш окислених варіянтів.

 

Ціна: 123.16 грн.

(за 10 гр.; через прив'язку до курсу долара може відрізнятися)

Як замовити й отримати...

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support